azura's FotoPage

By: azura baharum

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 9-Dec-2008 07:08 Email | Share | | Bookmark
Port Dickson, Negeri Sembilan

aku & adik
 
 
View all 9 photos...
ermm.. best jugak la bermalam kat Selesa Beach Resort dr PD Marina tempat berhantu tu.. dah la berhantu, orgnyer pun sombong, tempat pun burok. buat malu aku jer


Monday, 25-Sep-2006 05:19 Email | Share | | Bookmark
Gambo dari nokia 6680..........

dlm opis
chop & stick kpg baru
dah nak naik hangin tgg mkn tak sampai2
View all 14 photos...
biler dah boring,,, sumer tempat buleh begambor... dgn nokia 6680 ku.... antara brg2 kesayangan.... muke samer jer... tak de yg luar biaser... he he he....


Thursday, 21-Sep-2006 04:23 Email | Share | | Bookmark
Satu Hari DiHari Rayer...di Rompin, Pahang

aku & mamaku
aku & adik ku si n
adik ku si nad & abah
View all 33 photos...
biler kenangkan balik,, kelakar pulak raser nyer... buleh pulak kereta wira rosak kat highway tu.. adeh.. panik aku dibuat nyer... dlm panik2 tu sempat lagi bergambo... he he ....nasib baik ader angah aku tu yg tau sikit2 tentang keter... hmmm... kena waktu pagi.. nasib baik.. tak paneh sgt la... al maklumla poser kan.. he he

malam rayer tu pak ngah bakar satey... best... sian famili pak ngah.. aku tak tau la tahun nih rayer cam ner.. anak dia yg pempuan yang sepatutnyer kawin bulan ogos lepas dah meninggal accident kat puchong. sian dia. walau pun aku tak rapat sgt ngan arwah, aku terasa gak kehilangan dia. mane tak nyer.. dia la sepupu aku yg pertama nak buat kenduri. mak ngah skang ni slalu pesan kat aku.. kawin terus la jgn tunang.. takut jd aper2 pulak. sabar je la mak ngah.. Allah lebih sayangkan dia.. Al-fatihah....

ni rayer tahun lepas... warna oren..rayer tahun tu meriah.. sebab banyak projek masyukkk..... rayer tahun ni tak tau la... sabar je la.....


Saturday, 9-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 kat Putrajaya sambil singgah kenduri adik kwn ku

on the way
romantic couple
jemput minum
View all 18 photos...
p kenduri kat presint 8, putrajaya.. dr opis terus ke saner.. dah lamer tak p. tak byk tempat p. ujan !! sabar je la


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net